- reklamoval sem vadne senzorove zoomovaci kolecko a vybouleny displej (22.12.2009)
- tusim ze 14.1.2010 mi to vratili opravene, pricemz po 3 dnech to kolecko zas zacalo blbnout a to tam nahrali jinou romku...
2. reklamace u O2 :
- Tak od dnesniho dopoledne je to zas v reklamaci. Trochu me zarazil pristup zensky v O2 (ja se choval nadmiru hezky "hroozne se omlouvam apod...") protoze kdyz sem ji nakonci rekl ze tam napsala spatnou zavadu tak se zacala certit a ja na ni jeste mileji jestli by nebyla tak strasne moc laskava, ze vim, ze prudim ale oni by to asi spatne pochopili v servisu (no jiste ze by spatne pochopili, kdyz baba nerozezna displej a panel pod displejem) tak to tam nakonec dopsala rukou podepsala, orazitkovala a doufam ze do 14 dnu ho budu mit bez zavad doma a budu si moc konecne nahrat nejakou lepsi romku
a jeste perlicka. ted pouzivam nokii 6288 (slider) ale bracha mi pravdepodobne vzal nabijecku a neobtezoval se ji vratit. to nevadi, oni pujcujou nahradni telefon (nejaka silena zakladni nokia) a ten ma stejnou nabijecku. tak jim rikam, jestli by mi nepujcili jen tu nabijecku, ze ten telefon je mi stejne k hovnu a ne jen me - ten telefon je sam o sobe nahovno (samozrejme sem to rekl hezky "ja ten telefon stejne nevyuziju...") ze to staci. a oni ze bud telefon s nabijeckou nebo nic
budu dodavat dalsi info...
3. Dne 5.2.2010 se mi vratil raph z reklamace. opet vse opravili, tentokrat jeste s hlaskou abych telefon nezapinal, pokud nema pokojovou teplotu - nevim co tim mysleli, ze sem s nim byl jednou na horach a ze to uz davno to kolecko zlobilo ? (ja ho beztak skoro nevypinam takze fakt ta hlaska na utrzku papiru mi prijde celkem zcestna)
4. JE TO TU -> UNLOCK zatim sem celkem spokojenej ale mam to asi hodku a pul a du spat
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751
5. Prvotni zkusenosti zhodnotim jednim slovem, vyborne.
S cim jsem spokojen - Romka je znatelne rychlejsi, spousta veci co me v origo romce vadilo je ta tam. Ani sem zatim nemel velky duvod instalovat resco contacty ikdyz se porad rozmyslim jestli to neudelam, preci jen jsou lepsi - zatim jsem linej. BT s headsetem funguje. GPS taky bez problemu, prvni fix zhruba do 45 sec. konecne se da jednoduse klikat na nabidky prsty...
Co mi vadi je zatim asi to, ze pri fullscreen filmech se neschova takovej ten ukazatel na vysunuti SW klavesnice takze tam trci. Comm manager nejde nastavit jako zalozka v sense. Porad sem neprisel na to, jak nastavit aby po kliknuti na X se program zavrel uplne a ne jen shodil do pozadi. Trochu mi vadi, ze mam volne pouze cca 70mb pameti v prumeru ale zatim me to v nicem nelimituje a vse beha svizne, tak to neresim. Baterka zda se drzi skoro stejne. Mozna se ted vybiji trochu rychleji ale cekam, ze se to jeste usadi.
Takze zatim celkem happy end. Snad se nic nepokazi. Casem asi flashnu zas nejakou novejsi.