od Abdul.NTuite v úte 27. črc 2010 19:14:39
Tak toto je ovšem bomba, díky moc za to. Netušil jsem, že na Android existuje cab - pořád jsem žil s vědomím, že bych tam musel androida flashnout a že to není pořád vylazené tak, aby se to dalo používat. Ale tenhle cab je naprosto geniální, sice mi málem bouchnul telefon, jak se zahříval a na baterku to opravdu vydrželo snad půl hodiny, ale na ošahání systému, o kterém už delší dobu uvažuju, je to fakt super. V češtině, funguje vše, co mě napadlo, stahovat z marketu jde... a na závěr se to dá prostě vypnout a ject zase ve windows - smekám před tím, kdo to stvořil. PS: Asi po hodině hraní s Androidem (a několikanásobných popáleninách od hřející wifiny a baterky:), když na mě opět vykoukly zpět Windows, musím bohužel prohlásil, že opravdu vypadají jako systém o několik let zpátky vytvořený. Ač to dělám nerad, do půl roku asi na Android přejdu - minimálně na pokusy (ALE TOUCH PRO SI SAMOZREJME NECHAM!)
(1999) Alcatel One Touch Club --> (2000) Alcatel One Touch View db --> (2001) Nokia 6110 --> (2003) Nokia 6210i + Palm m105 --> (2005) Nokia 6310i --> (2006) Sony Ericsson k800i --> (2008) HTC Touch Pro