Čeština do HTC Touch Pro

Tweaky, úpravy systému, instalace nových ROM, Unlock

Moderátor: Tora0

Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod McLaren v úte 06. led 2009 9:21:15

Návod jak nahrát češtinu čtěte na TouchPro.cz: http://www.touchpro.cz/?p=clanek&id=11

Zde se můžete s ostatními podělit o vaše zkušenosti a o případné zpomalením telefonu :)
Přílohy
Screen01.jpg
Obrázek
About me: Michal.Biel.cz
Uživatelský avatar
McLaren
Administrátor
 
Příspěvky: 164
Registrován: ned 05. říj 2008 12:32:27
Bydliště: Brno

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod Návštěvník v pát 23. led 2009 16:17:46

Ja som si nahral slovenčinu a môžem povedať že sa mi nezdá že by sa to spomalilo ... Pripadá mi to 1:1 ...

Este je tam aj T9 ale to chce registráciu Sunnysoft nemáte funkčný reg key ???

Ďakujem za reg key keby bol a za SK do HTC ... Odporúčam !!!
Návštěvník

 

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod newsreceiver v sob 14. úno 2009 14:48:47

no dalsia moznost je priamo cesky proven rom
raphael
ROM: 5.05.401.1 WWE
RADIO: 1.11.25.01

used: n6230, blue angel, p535
newsreceiver

 
Příspěvky: 25
Registrován: sob 14. úno 2009 13:46:27

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod stan v stř 25. úno 2009 11:51:51

Cau, nahral jsem do founu tu novou oficialni ROMku a pote cestinu dle navodu. Nicmene objevil se problem se ctenim SMS. Resili jste to nekdo? Nahled SMS funguje, ale po otevreni se zobrazi pouze prazdne okno, do ktereho muzu psat...
Pokud mam nejake starsi SMSky ulozene na SIM, tak ty jdou zobrazit bez problemu... Da se alespon prozatim nejak nastavit prijem SMS, aby se ukladaly na SIMku? Pripadne jak vyresit problem se zobrazovanim?
stan

 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 25. úno 2009 11:10:03

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod quentin v stř 25. úno 2009 20:51:47

Udělalo mi to to stejné,takže jsem to odinstaloval a nechal v angl a přes aplikaci Diamond TF3D config jsem dal aspoň celé TF3D do češtiny.
quentin

 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 24. úno 2009 17:31:08

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod arthoor v pon 02. bře 2009 20:25:28

zdravim vas.. neviete mi niekto poradit kde by som nasiel funkcnu slovencinu? flashol som originalnu rom cim som prisiel o slovencinu.. cestiny som nasiel 2 plne funkcne ale slovencinu ziadnu... momentalne mam interwrite pro 9.5 ale len 14 dnovu verziu (stiahol som z xda) ..bohuzial bez lieciva...
HTC Touch Pro
ROM: 5.05.401.1 WWE + slovencina
Radio: 1.11.25.01
CE OS 5.2.20764 (Build 20764.1.4.3)
Uživatelský avatar
arthoor

 
Příspěvky: 49
Registrován: pon 02. bře 2009 20:15:56
Bydliště: Prešov

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod Vali v čtv 12. bře 2009 8:21:41

Ahoj vsem, ted sem nainstaloval cestinu a myslim, ze vse klape bez problemu, co se tyce zpomaleni, tak se mi zda, ze je vse stejne, proste supr. Jedinej problem co sem mel, byl hledani toho pidi cudlicku restart a musel sem pouzit manual :D
Vali

 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 12. bře 2009 8:10:54

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod petrmikes v čtv 12. bře 2009 11:21:31

no a nevis jak to je s tou 14 denni verzi?jesi prestane fungovat jen sw klavesnice nebo cela cestina?
petrmikes

 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 19. úno 2009 8:24:04

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod spacenet v čtv 12. bře 2009 11:48:28

Ahoj, chci se zeptat, už máte někdo češtinu na novou oficiální ROM od HTC (5.05.401.1)??? Mám pouze starou češtinu na verzi 1.90.401.1 a s tou se objevuje problém se zobrazováním odeslaných a odstraněných SMS a u sunnysoftu mi bylo řečeno, že čeština je součástí tétonové ROM a nebude volně prodejná a že je HTC neoslovilo s požadavkem na češtinu do této nové ROM. Jediný co mě napadá, je to, že by jí mohl někdo vytáhnout z HTC zakoupeného už s tou novou ROM. Děkuji za odpovědi.
spacenet

 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 20. úno 2009 21:46:56

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod petrmikes v pát 20. bře 2009 12:58:45

ahoj nevite zda uz se vyresil problem s cestinou do nove rom?
petrmikes

 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 19. úno 2009 8:24:04

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod derby00 v pát 20. bře 2009 17:38:49

češtinu vřele NEDOPORUČUJU !!!
Po její instalaci se telefon zpomalil, začlo blbnout zesilování/zeslabování zvuku, dále nejdřív přestal fungovat QuickGPS a ačkoliv aGPS nepoužívám, postupem času byl zázrak když jsem vůbec s jakýmkoliv problémem fixnul pozici....
Taky přestaly fungovat programy, které v původní ENG ROM šly, takže hard Reset a češtinu od SunnySoftu nikdy víc...
Mám Rafíka v původní ENG ROM a pouze s instalovanou českou T9...

Vše funguje jak má bez problémů....
HTC Touch Pro | EnergyROM Cookie GTX Energy B23673 | WM 6.5
ROM Release: 31.6.2010 | Radio: 1.14.25.35
Obrázek
Uživatelský avatar
derby00

 
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 19. bře 2009 14:27:32
Bydliště: Lázně Bohdaneč

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod Silumin v úte 09. čer 2009 9:03:49

Čekání na českou lokalizaci nejnovější anglické ROM se zdá být naprosto marné. Na oficiálních stránkách HTC jsem u žádného komunikátoru HTC nenalezl ke stažení novou aktualizovanou českou ROM. Přes optimistická vyjádření lidí ze Sunnysoftu je řešení v nedohlenu.
http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1165

Podle aktuálního vyjádření Sunnysoftu za všechno můžou čeští zákazníci, kteří málo tlačí na HTC. Jinde v Evropě je zvykem po vydání anglické ROM, brzké vydání jiných lokalizovaných ROM. Zákazníci, kteří si zakoupili zařízení lokalizované do češtiny mají po oficiální aktualizaci smůlu - Sunnysoft češtinu poskytnout zdarma nemůže, i když moc chce - viz vyjádření níže. Za peníze ale ji ale rád poskytne...

Vyjádření firmy Sunnysoft:
Výrobce má nové zařízení, objedná si lokalizaci, my ji vyrobíme přesně na míru dané ROM, výrobce zaplatí a implementuje ji do ROM. Následně výrobce udělá úpravu v ROM a je jen na něm, zda si objedná pro tuto novou ROM znovu kontrolu, případně úpravu lokalizace. My jako její dodavatel toto udělat nemůžeme ani kdybychom chtěli, je to vázáno smlouvami s výrobcem zařízení. Proto Vás prosím, jediná cesta je soustředěný tlak na výrobce ze strany zákazníků (my na něj tlačíme už velmi dlouho) prostřednictvím jejich supportu případně autorizovaného servisu.


K vyjádření asi netřeba nic dodávat ...
Silumin

 
Příspěvky: 37
Registrován: sob 14. úno 2009 19:35:45

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod BoKKeR v úte 09. čer 2009 9:43:47

ja som skusal od sunnysoftu program na klavesnicu a na jazyk mne to nespomalovalo moje PPC
Uživatelský avatar
BoKKeR
Moderátor
 
Příspěvky: 69
Registrován: pon 08. čer 2009 20:52:33

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod Madmaster v čtv 11. čer 2009 6:11:09

Nainstalování češtiny nebo slovenštiny váš telefon o hodně zpomalí.
HTC Touch Pro + 8GB SDHC CARD
Madmaster

 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. čer 2009 20:11:59
Bydliště: Praha

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod skejpa v čtv 11. čer 2009 9:24:40

nesouhlasim. zkusil sem to vypnout a behalo to porad stejne
Dříve: HTC Touch Pro (Raphael) s Energy Series ROM
Nyní: LG Optimus 2X (Star)
-------------------------
Miluju všechny flusaly. Když tomu nerozumíte, nekupujte to!... Snadná rada.
skejpa

 
Příspěvky: 469
Registrován: sob 31. led 2009 18:54:35
Bydliště: Pardubice

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod Stano v sob 11. črc 2009 23:18:57

Ďakujem za reg key keby bol a za SK do HTC ... Odporúčam !!!


podarilo sa vám zohnať REG KEY pre IWSTD SK Standard 10 ?


ďakujem
HTC Touch PRO >>> HTC Desire

Dovidenia. :)
Stano

 
Příspěvky: 51
Registrován: ned 05. črc 2009 20:10:42

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod Barot1 v stř 10. lis 2010 18:21:52

Zdravim potřebuji nutně prosim poradit jak odinstalovat češtinu z telefonu.Hrozně moc se to seká a zpomaluje děkuji
Barot1

 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 10. lis 2010 18:10:49

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod KlokanSoft v pát 12. lis 2010 10:12:55

To nebude češtinou, ale najdeš to normálně v přidat odebrat programy. Otázkou je co máš opravdu za krabičku a jakou máš verzi ROM.
SKONČIL JSEM, PŘEŠEL JSEM NA ANDROID + SAMSUNG GALAXY ACE2
Uživatelský avatar
KlokanSoft

 
Příspěvky: 435
Registrován: ned 21. čer 2009 14:33:55
Bydliště: PRAHA

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod skoces v pon 31. říj 2011 22:35:54

Zdravím všechny,
nejsem si moc jistý jestli to sem patří, ale potřeboval bych pomoct

Mám HTC Touch pro s windows mobile 6,1 a touch flow 3d

chtěl bych si flashnout rom ale navim jak na to. Nevyhovují mi seznamy kontaktů a sms zpráv

Může mi někdo poradit jakou jinou rom mám zkusit ale aby bylo uživatelské prostředí v češtině.

Prosím kdyžtak pošlete odkaz kde bych mohl tom stáhnout.

Taky bych potřeboval pomoct se sprovozněním gps v přístroji - nějaký dobrý program


Pokud by mi někdo mohl pomoct napiště mi prosím na email Marek.Skoocvsky@seznam.cz


Díky moc


Skoces
skoces

 
Příspěvky: 18
Registrován: pon 31. říj 2011 22:21:47

Re: Čeština do HTC Touch Pro

Příspěvekod skoces v ned 06. lis 2011 20:01:51

Zdravím,

existuje prostředí htc sense v české lokalizaci?

Případně jak by šlo nainstalovat místo htc touch flow 3d v systému wm 6,1

Díky za odpověď
skoces

 
Příspěvky: 18
Registrován: pon 31. říj 2011 22:21:47


Zpět na Tweaky & úpravy systému, Verze ROM

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron