Ahoj, takže popořadě, alespoň o čem vím já:
1) Zprávy / Nabídka / Možnosti / SMS\MMS / Vyžádat oznámení o doručení - zatrhnout (pak by se Tě to nemělo ptát po každým odeslání SMSky na doručenku a mělo by to fungovat vždy)
2) S tím signálem jsem se Tě chtěl zeptat, zda jsi flashoval jinou rom a radio nebo ne, ale dole píšeš, že používáš origo - a to je hodně divný. V ROMkach a Radiu ještě moc zběhlej nejsem, ale pokud tam máš fakt origo, tak tohle by telefon rozhodně dělat neměl... Nestalo se Ti s telefonem nic? Nějaký pád, či tak? Pokud si naflashoval a takhle brutálně ztrácí telefon signál a znovu už nenachází, tak bych jim to tam rovnou hodil na reklamačním na hlavu, pokud ještě můžeš
3) T-Mobile bohužel taky neznám, ale pro MMSky a GPRS jsou normálně dva různý profily, takže bys to rozběhnout měl. Zkontroluj, zda máš aktivovaný mmsky u operátora a pak na jejich stránkách najdi nastavení MMSek. Všechno, co tam píšou, pak přepiš do Zprávy / SMS\MMS (normálně otevři, abys viděl smsky) / Nabídka / Možnosti zpráv MMS / 3 záložka Servery / Tam klikni na ten profil, který tam vidíš a vepiš do něj vše, co Ti radí operátor, někde na jeho stránkách to určitě bude
4) Myslíš zpoždění tvého hlasu? Že něco řekneš a o sekundu později se uslyšíš? S tím se popravdě občas taky setkávám, ale neřeším to. Setkávám se s tím jen u některých lidí a nějak tak vnitřně jsem to vždycky svedl na telefon protistrany a dál jsem to neřešil

Vlastně ještě jsem si vždycky řekl, že mám strašně hnusnej hlas

(1999) Alcatel One Touch Club --> (2000) Alcatel One Touch View db --> (2001) Nokia 6110 --> (2003) Nokia 6210i + Palm m105 --> (2005) Nokia 6310i --> (2006) Sony Ericsson k800i --> (2008) HTC Touch Pro